opdrachtgevers

foto met afbeeldingen van verschillende publicaties en cd-hoesjes met vertaalwerk van Muse TranslationsOpdrachtgevers de afgelopen jaren waren o.m. het Residentie Orkest, Metropole Orkest, Gelders Orkest, Schönberg Kwartet en Ensemble, Combattimento Consort Amsterdam, het Concertgebouw, Muziekgebouw aan 't IJ, Muziekcentrum Vredenburg, Conservatorium van Amsterdam, De Nederlandse Bachvereniging, Radio Nederland Wereldomroep, Ottavo Recordings, Channel Classics, Challenge Records International, het tijdschrift Preludium, de Publieke Omroep, NCRV, het Muziekcentrum van de Omroep, en evenementen als het Holland Festival en het Festival Oude Muziek Utrecht.

Libretti en liedteksten behoren ook tot het werkterrein van Muse Translations. Zo werd in samenwerking met de zangeres/arrangeur Monique Suring een Nederlandse vertaling gemaakt van het libretto van Gentleman's Island, een opera buffa van Joseph Horovitz die in augustus 2005 in Museum van Loon te Amsterdam is opgevoerd.

Op het Internet is vertaalwerk van Muse Translations te vinden op o.m. www.schoenbergquartet.nl, www.hetgeldersorkest.nl, www.cva.ahk.nl

 

afbeelding muse